Doneren

Help mee aan de groei van een nederlands talige vocabulaire in AIML en de bouw en onderhoud van een nederlands talig AIML platform. De stichting Nederlandse AIMl neemt hierin graag het initiatief. Onze samenwerking met onderwijs, vrijwilligers en donateurs heeft steeds meer impact. Gelukkig, want alleen samen kunnen we het platform realiseren en continueren. Zonder de (financiƫle) steun van anderen kunnen wij als stichting niet bestaan. Jij kunt ons helpen door een donatie te doen, dit kan zowel particulier als zakelijk. Daarbij kun je zelf aangeven of je ons eenmalig of maandelijks wilt steunen. Ook kun je doneren via jouw mobiele telefoon per sms. Hieronder leggen we dit verder uit.


Particuliere donatie

Als je donateur wordt van de stichting Nedrlandse AIML dan bouw jij samen met ons mee aan een mooie toekomst voor kinderen, ouderen, eenzamen etc. die met behulp van een nederlandse chatbot hun leven iets kunnen veraangenamen en leren. Je kunt als donateur zelf bepalen hoeveel je wilt doneren en of je dit eenmalig of maandelijks wilt doen. Wij besteden jouw donatie naar eigen inzicht. We houden je op de hoogte van onze bestedingen en resultaten via onze digitale nieuwsbrieven, onze socialmediakanalen en onze jaarverslagen. Wil jij op een specifiek project een donatie doen, dan kan dit ook. Ook kun je ervoor kiezen om stichting Nederlandse AIML op te nemen in jouw testament, lees hier hoe dit werkt.

Zakelijke donatie

Met jouw bedrijf, stichting of fonds kun je de stichting Nederlandse AIML op verschillende manieren steunen. Je kunt partner worden of een structurele of eenmalige gift doen. Deze schenkingen zijn voor de Inkomstenbelasting aftrekbaar, lees er hier meer over. Wil je als bedrijf een geoormerkte donatie doen, dit is een gift waarbij is aangegeven waarvoor het is bestemd, stuur dan een email naar info@snaiml.nl.

Eenmalig of maandelijks

Dit kan online via de donatiepagina, waarbij je zelf aangeeft of dit eenmalig of maandelijks is en voor welk bedrag. Wij verwerken jouw gegevens volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Wil jij jouw donatie opzeggen of aanpassen dan kun je ons op werkdagen bellen om dit door te geven.